martes, 14 de junio de 2016

Exposició del mes de juny

En aquesta ocasió, Modest Sanfèlix tingué molt clar que l'exposició que volia portar a la Biblioteca havia d'estar relacionada amb la inauguració de la Sala Fons Rosario Diego que se celebrava el 9 de juny dins l'homenatge a Vicent Miquel Diego, propietari dels llibres del fons.
Era aquesta la seva manera de col·laborar en l'homenatge a l'home que donava a la biblioteca de Gata de Gorgos part de la seva biblioteca particular, i nosaltres, des de la Biblioteca ho trobàrem excel·lent, com tot allò que ens presenta Modest!

Com a usuari de la biblioteca de Gata prompte s'endinsà en els llibres del llegat de Vicent Miquel, trobant-ne molts del seu gust i interessant-se per molts d'ells, però d'entre tots Modest escollí "Las ciudades perdidas de los mayas: vida, arte y descubrimientos de Frederick Catherwood " de l'autor Fabio Bourbon i que conté unes meravelloses il·lustracions.


Així és com en aquest mes de juny Modest ens apropa la civilització Maia amb una mostra de les il·lustracions del llibre del Fons Rosario Diego. Aquesta mostra la completa amb informació extreta d'altres llibres per una millor comprensió de la història.

Des de la biblioteca agrair a Modest el seu entusiasme cap a nosaltres i la seva predisposició en col·laborar sempre en tot allò que fem des de la Biblioteca.

No hay comentarios: