miércoles, 21 de marzo de 2012

"Cronicas de amor y muerte" al Club de Lectura



Aquest proper divendres 23 de març al Club de Lectura parlarem del llibre "Crónicas de amor y muerte" i tindrem el plaer de comptar amb la presència del veí gater Antonio Salvà Roselló, autor del llibre, a qui li podrem preguntar totes les qüestions al voltant del llibre que ens hagen sembrat curiositat.

Segons les lletres de la contraportada del llibre amb la guerra civil com a eix permanent, l'autor construeix una història d'uns pocs personatges amb qui el lector de seguida s'identifica.... i més que això! perquè els llocs, els carrers, i alguns personatges els podem reconèixer de seguida donat que la novel·la es situa en Gata i rodalies, i algun que altre personatge ens recorda a algun veí que ha tingut el nostre poble.
La novel·la parla, en resum, de tot un poble subjecte als condicionaments polítics i socials de l'època.

L'autor, és un personatge molt conegut al nostre poble ja que ha sigut mestre per molts anys a la nostra escola i ha estat i està implicat en moltes coses relatives a Gata. Ha sigut Cronista Oficial de Gata de Gorgos i és l'escriptor del tan volgut Auto dels Reis Mags que any rere any es celebra en Gata. A banda d'açò ha escrit altres obres, tant de poesia, teatre com novel·la, algunes d'elles guardonades amb reconeguts premis literàris.

Segons les pròpies paraules de l'escriptor "Cronicas de amor y muerte" constitueix la primera novel·la d'una trilogia... però les altres dos parts no han vist mai la llum... el proper divendres a les 20 hores a la Biblioteca de Gata tindrem l'oportunitat de poder preguntar-li el perquè.

Vos esperem a tot aquell qui estiga interessat.

No hay comentarios: