lunes, 5 de marzo de 2012

Noves exposicions a la Biblio

De nou Modest Sanfèlix ha aparegut per la biblio amb els braços plens d'imatges per poder compartit amb tots nosaltres.... moltes gràcies Modest!

Aquest mes de Març ens ha portat dues noves exposicions;
la primera d'elles dedicada a la Dona per commemorar l'efemèride que celebrem el dia 8 de març com a "Dia de la Dona treballadora". En aquesta exposició podem trobar diversos textos que tenen com a punt comú haver estat escrits per dones, tal i com ens indica el títol de l'exposició "Antologia de textos literarios escritos por mujeres".
Segons ens comenta en l'exposició la selecció de textos ha vingut donada per la necessitat de descobrir que la dona al lleg de la història ha plasmat de manera literària els seus sentiments i les seves emocions d'una manera bella i intel·ligent.
En ella trobarem una diversitat de textos curts com poesia, assaig o conte i alguns textos que ens expliquen la vida i obra de les dones que conformen aquesta selecció, qui són ni més ni menys que Anaïs Nin, Sor Juana Ines de la Cruz, Rosalia de Castro, Emily Dickinson, Merce Rodoreda, Cristina Peri Rossi, Agatha Mary Christie, cristina Fernandez i Silvana Ocampo.



L'altra exposició està dedicada a M.C. Escher (Leeuwarden, Països Baixos, 17 de juny de 1898 - Hilversum, Països Baixos, 27 de març de 1972), artista holandes reconegut mundialment per la seva obra que experimenta amb diferents maneres de representar, en dibuixos de 2 o 3 dimensions, espais paradòjics que desafien les maneres habituals de representació.
Les imatges que conformen aquesta exposició estan extretes del llibre "Estampas y Dibujos" de l'editorial Taschen, amb introducció i notes del propi autor de les lamines.

No hay comentarios: