martes, 14 de diciembre de 2010

Acte Homenatge a Miguel HernandezEl passat divendres 10 de desembre celebrarem un acte en homenatge al poeta oriolà Miguel Hernandez pel centenari del seu naixement.


Tal com ens conta la noticia de Las Provincias l'acte fou tot un éxit gràcies a la col·laboració de voluntaris que llegiren poesia de l'autor, la majoria d'ells membres del Club de Lectura, i gràcies al nombros públic que acudí.


La carpa de la Plaça Nova fou el lloc triat des de la Biblioteca per la lectura de la seva poesia acompanyada de la música de dos flautes de la Banda de Música de Gata. Á més poguerem escoltar la seva biografia i veure instantanes de la seva vida.
Des de la Biblioteca el nostre agraïment per la seva col·laboració a Laia i a Sonia que posaren música al poemes amb les seves flautes i a Elfriede, Dieter, Domingo, Tere, Anabel, Miguel, Rosa, Sonia, Maria Rosa, Jaume, Ana, Maria, Miriam, Pepa i Maite que li donaren vida al poeta amb la lectura de poesies tan conegudes com "Nanas de la Cebolla", "Aceituneros" i "Dale"... entre d'altres.
No hay comentarios: