martes, 21 de diciembre de 2010

ELS REIS MAGS S'AVANCEN I PORTEN ELS REGALS DE LA BIBLIOTECA

La Biblioteca de Gata estem d'enhorabona! Els Reis Mags d'Orient s'han avançat i ens han portat els regals de la Biblioteca.

Si ahir vos contava que ens havien concedit per setè any consecutiu el Premi Maria Moliner d'animació a la lectura, hui vos tinc que contar, amb gran alegria per part nostra, que la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana ha publicat en el DOCV de hui 21 de desembre que ens ha beneficiat amb el Programa TIC-TAC gràcies a la col·laboració entre Red.es i la Conselleria. Som l'únic poble de la Marina Alta que ho hem aconseguit.Per mig del programa TIC-TAC se'ns dotarà amb la instal·lació, l'us i gaudi d'un lot compost per dos miniportatils amb lector DNIe per a préstec en les instal·lacions de la Biblioteca i un punt d'accés adaptat per a persones amb discapacitat. A més gaudirem del seu manteniment per 5 anys a càrrec de Red.es així com la capacitació dels responsables de la Biblioteca.Es clar que els dos miniportatils són de gran interes perquè tot aquell qui no en tinga puga utilitzar-los per fer treballs o feina, però sense cap dubte per nosaltres és molt important el Punt d'Accés Adaptat al qui els nostres usuaris del TAPIS li'n trauran molt profit.

El propòsit d'aquest projecte és fer possible la plena integració de persones amb discapacitat en el seu accés a la Societat de la Informació i la Comunicació.Ja vos seguirem informant quan ho tinguem tot instal·lat.

Bon Nadal i que els Reis Mags vos porten tanta alegria i tantes coses com ens han dut a la Biblioteca de Gata.

No hay comentarios: