lunes, 20 de diciembre de 2010

LA BIBLIOTECA REP UN DEL PREMIS MARIA MOLINER 2010


Hem segut guardonats per setè any consecutiu per la Campanya d'Animació a la Lectura Maria Moliner del Ministeri de Cultura.
Aquest concurs està dirigit a poblacions de menys de 50000 habitants per premiar els millors projectes o activitats de dinamització lectora desenvolupades en la biblioteca amb l'objectiu de promoure la lectura especialment entre xiquets i joves.

Aquest any 2010 era la XIII campanya d'animació Maria Moliner i la Biblioteca de Gata presentà el seu projecte titulat "Leer en voz alta".
Amb els alumnes de 6é de primària prepararem una activitat on poder mostrar-los la importància de llegir en veu alta. La lectura en silenci és molt més fàcil que el dirigir-se a un públic, i al detectar la falta de fluïdesa en la lectura en veu alta decidirem programar aquesta activitat, on, cada dia del més de maig a les 12 hores acudien a la biblioteca i per parelles o en grup llegien als allí presents una de les rondalles valencianes d'Enric Valor triades per a la activitat. Aquesta activitat depenia molt de la disposició dels alumnes que devien acudir de manera voluntària fora d'horari de classe, i fos tot un èxit de participació.
El projecte a més acollia totes activitat d'animació lectora que la Biblioteca de Gata de Gorgos ha realitzat durant l'any 2010.

El premi que hem aconseguit consta d'un lot de 200 llibres infantils i juvenils que en quant ens arriben passaran a formar part de la secció d'infantil i juvenil.
Estem molt contents ja que açò és una recompensa a la feina i els esforços que realitzem durant l'any. Moltes Gràcies i Bona Lectura!!!

No hay comentarios: