jueves, 10 de marzo de 2011

CONTES ENTRE PARES I FILLS


Si ja sabem com d'important és la lectura en la vida de qualsevol esser humà, més ho és encara en la dels xiquets, ja que no sols proporciona informació sino que a més educa creant hàbits d'anàlisi, d'esforç, concentració.... sense oblidar la part lúdica de la lectura potenciant la imaginació, fent gaudir i entretenint.
Moltes són les avantatges que proporciona la lectura als xiquets en edat d'aprenentatge lector, ajuda al perfeccionament del llenguatge, millora l'expressió oral i escrita i otorga fluidessa de paraula, desenvolupa la creativitat i fa que el xiquet siga més tolerant i amb menys prejudicis.
I si aquesta lectura es realitza en família i en veu alta alta fomentarem més si cal el gust per la lectura ja que el xiquet sempre ho associarà amb el plaer de la companyia dels pares, reforçant així el vincle que els unix.
Pensant en açò la Biblioteca de Gata ha organitzat encontres entre pares i fills per llegir. Aquesta activitat es realitzarà els divendres dels mesos de març i abril a les 18 hores, i allí pare/mare i fill/a comprtireu la lectura d'un conte triat per vosaltres que llegireu en veu alta a tots els allí presents.

Per més informació podeu adreçar-se a la Biblioteca, bé per mail, telèfon o de manera presencial.

No deixeu passar aquesta oportunitat de compartir moments de plaer amb el vostre fill.

No hay comentarios: