martes, 29 de marzo de 2011

DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE INFANTIL


El 2 d'abril es celebra a tot el món el DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE INFANTIL per commemorar el naixement de Hans Christian Andersen.
Des de l'OEPLI (Organización Española para el Libro Infantil y Juvenil) ens convidem a difondre el manifest per la lectura de l'escriptora Aino Pervik i el cartell de Jüri Mildeberg que aquest any ha elaborat la secció d'Estònia d'IBBY (International Board on Books for Young People)


Molts centres docents i biblioteques celebren habitualment aquest aniversari, i com no, la Biblioteca Pública de Gata ve participant d'aquesta campanya fa uns quants anys. Aquest 2011 sols som 4 els centres de la provincia d'Alacant que s'hana dherit al projecte, i entre ells nosaltres.

Per l'ocasió el proper Divendres 1 d'abril a les 12 hores, a l'habitual Hora del Conte, realitzarem un conte en Kamishibai per a tots aquells xiquets que s'apropen a gaudir de la celebració.

Com no podia ser d'altra manera el conte triat havia de ser un de l'autor Hans Christian Andersen, i l'elegit ha sigut "EL SOLDADET DE PLOM"

No hay comentarios: