miércoles, 14 de diciembre de 2011

De nou premiats per el nostre projecte d'animació lectora

Tenim el plaer de comunicar a tots els nostres amics i usuaris de la Biblioteca què, per vuitè any consecutiu, el projecte de dinamització lectora presentat per la Biblioteca de Gata a la Campanya d'Animació Lectora Maria Moliner 2011 del Ministeri de Cultura ha sigut un dels seleccionats per la Comissió d'Avaluació de dita campanya.
La Biblioteca de Gata ha sigut una de les 300 biblioteques de tota Espanya guardonada i, per tant, rebrà un lot de 200 llibres expressament elegits pel Ministeri de Cultura per a joves i infants. Ací podreu veure el llistat complet de les 300 biblioteques premiades.

Aquest concurs està dirigit a poblacions de menys de 50000 habitants per premiar els millors projectes o activitats de dinamització lectora desenvolupades en la biblioteca amb l'objectiu de promoure la lectura especialment entre xiquets i joves.

En aquesta XIV Campanya d'Animació a la Lectura Maria Moliner la Biblioteca de Gata presentà el projecte "Llegir Pares i Fills" on reunirem durant l'any a pares amb fills que van voler participar del projecte i acudien a la biblioteca allegir en veu alta, per a tots els altres pares i xiquets, els divendres per la vesprada.
El projecte a més recollia totes les activitats d'animació lectora que la Biblioteca de Gata de Gorgos ha realitzat durant l'any 2011.


Estem molt contents de poder així incrementar el fons Infantil i Juvenil de la Biblioteca; i més en aquestos temps tan difícils, econòmicament parlant, que estem sofrint en totes les àrees però molt especialment en la de Cultura, que sempre és una de les primeres afectades en quan hi han problemes.
Aquest premi representa tota la feina i els esforços que realitzem durant l'any en la Biblioteca, així què enhorabona a tots perquè és un Premi per a tots nosaltres, els usuaris de la Bilbioteca de Gata.
2 comentarios:

Anónimo dijo...

Molt bona feina que feu.

Luis Gustavo dijo...

Des de la distància molt que me n'alegre!! Sabia que feieu aquests projectes, però no que fòreu premiats, i molt menys durant 8 anys seguits!!! Enhorabona! Què sort tindre bibliotecaris com vosaltres!!