lunes, 28 de noviembre de 2011

La Biblioteca ret homenatge a Vicent Andrés Estellés

Neus i Ana recitaren a dos veus "Cançó de la Rosa de Paper"Divendres passat la Biblioteca de Gata homenatjava al poeta Vicent Andrés Estellés amb un recital de la seva poesia.

Al só de dos flautes, els voluntaris i membres del Club de Lectura que volgueren participar de l'homenatge recitaren una mostra dels poemes de l'autor; des del conegudíssim "Assumiràs la veu d'un poble" fins al "Cant de Vicent" passant per el famós poema del pimentó dins "Horacianes" o "Viatge memorial" on apareix nomenat el nostre poble.

L'acte congregà un bon nombre de públic, a més dels voluntaris, que acudiren a gaudir de la bona poesia i una estona en bona companyia.

Des de la biblioteca agrair la participació dels voluntaris i les ganes amb que sempre col·laboren els membres del Club de Lectura Gata en tot allò que els plantegem.

Com no, un agraïment molt especial a Mandi i Sonia, qui desinteressadament acudiren a acompanyar-nos amb la música de les seves flautes. Perquè gràcies a elles l'acte pren una altra dimensió i el recital reflexa els sentiments que l'autor deixà en els seus poemes.

Anita recità el poema "Cant de Vicent"
No hay comentarios: