martes, 8 de noviembre de 2011

L'Alba arriba a la Biblioteca de Gata

El proper divendres 18 de novembre a les 19 hores la Biblioteca de Gata acull la presentació dels llibres LES CONTALLES D'ALBA.


La presentació dels llibres correra a càrrec de les autores Catalina Pallàs i Mara Cebrian i anirà dirigida tant a pares i mares com als xiquets i xiquetes.

Les Contalles d'Alba són contes infantils per a xiquets i xiquetes amb famílies diverses. Alba és una xiqueta de 5 anys que li agrada jugar, aprendre, somiar, riure i gaudir de la vida amb els seus amics i la seua família. Les seues mares la cuiden i la guien perquè aconseguisca els seus somnis.

Fins avui les autores porten 4 títols d'esta col·lecció, L'alba té..., l'Alba juga, L'Alba aprèn i L'Alba somia. Aquests dos últims títols seran els que es presentaran a la Biblioteca de Gata.
Segons les pròpies autores, en la seua plana web http://www.lescontallesdalba.com/ , L'Alba aprèn és un bon suport per l'aprenentatge dels números de l'u al deu i continua jugant amb les rimes i L'Alba somia intenta captar l'atenció de xiquets i xiquetes de 4 a 5 anys, amb capacitat d'interpretar i de fer hipòtesis de que és el que va a passar . La contalla ens porta la il·lusió d'Alba de conèixer la seua cosina que ha estat adoptada per els seus oncles. Amb aquesta fantasia l'Alba aconseguix que la seua cosina passe a formar part de la vida de la seua família.


La filosofia d'aquest projecte és poder dotar a la literatura infantil d'aquestos continguts i que els xiquets es vegen reflectits ja des de xicotets i puguen vores representats des de la diferència familiar. Experts en literatura infantil, com Nuria Sendra, recomanen la seva lectura per la seva força integradora de la diversitat familiar.


La Biblioteca de Gata està molt contenta de poder acollir aquesta presentació, que anteriorment s'ha realitzat a altres ciutats tan importants com Barcelona o València. Esperem que acudiu i gaudiu de l'acte amb nosaltres.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Aquesta biblioteca sempre treballant per la lectura

Biblioteca dijo...

Moltes gràcies, és el que intentem!